تصاوير جديد زيباسازی وبلاگ , سايت پيچك » بخش تصاوير زيباسازی » سری هفتم www.pichak.net كليك كنيد

 بیماری صرع

 

 این بیماری که به علل مختلفی مانند ضربه وفشار های  وارده به مغز وسایر اثار

 دیگری از قبیل تومور ها ، ناراحتی های انتقالی اندام ها وغیره به وجود می اید.

 دونوع از این بیماری جلب توجه  مینماید..

   ۱-  صرع نوزادان.

  ۲ـ  صرع بزرگسالان بنام صرع بزرگ که هردو دارای اهمیت مخصوص به خودمیباشد 

   بحث علمی این بیماری بیش از این در اینجا مقدور نمی باشد..

 بطور کلی پرهیز دراین بیماری مورد توجه کامل می باشد، زیرا ناپرهیزی خود باعث

 تجدید حملات صرعی وتشدید انها مگردد از جمله

 

  چیزهای ترش ،لبنیات، میوه های تر ،ماهی ،مرغابی، کرفس وغذاهای چرب و

 غلیظ گوشت حیوانات بزرگ مثل گاو، شتر .و کلم قمری، ترب، سیر، پیاز ،باقالا.

 عدس، فلفل، خردل، تره، کاهو،گشنیز را نبایستی مصرف کرد

 از سوار شدن بر اسب و متور سواری وهمچنین نشستن در ماشینی که شیشه

  هایش پایین باشد که مصروع به تواند از ان به خارج نگاه کند زیان اور است

  کسی که صرع دارد نباید بعداز غذا استراحت کند پس از ۳ ساعت که از خوردن

 غذا گذشت می توان خوابید  و استراحت کرد..

 درضمن از رعد وبرق و صدای اواز بلند ،وخشم وغضب وغم واندوه باید به دور باشند

 مشاهده اشیا خیلی براق رفتن بر بلندی ،دین اتش ،نشتن در مسیر بادو گرمای

 شدید،سرمای شدید،نشستن درمهتاب،بوییدن چیزهای بد بو، بوی گوگرد،خوردن

 زیتون،دیدن اب های روان ،نیز باعث حملات صرعی میشوند

 

  کسانی که صرع دارنند می توانند از پودر گیاهان زیر برای بیماری استفاده کنند.

  گیاه پونه ۱۵  گرم ، دارچین ۵ گرم، زیره کرمانی ۱۰ گرم ، همه این گیاهان را پودر

 کرده،  کمی از پودر ان  را روی غذا  روزانه خود ریخته واستفاده کنند .

   از جوشاده عود الصلیب بجای اب خوردن استفاده کنند موثر است.

معجون زیر برای بیماران صری مفید است

 

  عاقرقرها ۱۰ گرم،اسطوخودوس ۲۰ گرم،غاریقون ۵گرم،سیسالیوس ۲۰ گرم

  زیره کرمانی ۱۰ گرم،صمغ انجدان ۱۰ گرم ،زراوند مدحرج ۱۰ گرم، پیاز عنصل

  ۵ گرم ، همه  را نرم کوبیده در نیم کیلو عسل خالص مخلوط کرده روزی سه

  قاشق مربا خوری میل کنند .

  نظر خود را درباره وبلاگ بنویسید

+ نوشته شده توسط محمد در دوشنبه 1 شهریور1389 و ساعت 4:35 PM |


Powered By
BLOGFA.COM